Столб што пее

„Столб што пее“ е мултимедијален роман од Томислав Османли, објавен во 2022, во издание на ВиГ Зеница.

Критики / рецензии:

Тука може да прочитате извадок од овој роман.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *