Тегли

„Тегли“ е роман од Јордан Коцевски, овјавен во 2021, во издание на ПНВ Публикации.

Критики / рецензии:

Тука можете да прочитате извадок од овој роман.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *