Зборови

„Зборови“ е роман од Јордан Коцевски, објавен во Антолог, 2023 година.

Рецензии / критики:

Тука може да прочитате извадок од овој роман.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *