Земја на бегалци

„Земја на бегалци“ е роман од Кица Колбе, во издание на Или-Или, 2018 година.

Критики / рецензии:

Тука можете да прочитате извадок од овој роман.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *