Бдеењето над себе

„Бдеењето над себе“ е роман од Дијана Петрова, во издание на Нов Вавилон, 2019.

Рецензии / критики:

Тука можете да прочитате извадок од оваа книга.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *