Белата Долина

„Белата Долина“ е роман од Симон Дракул, објавен во „Кочо Рацин“, во 1962 година.

Рецензии / критики:

Тука можете да прочитате извадок од овој роман.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *