Босфорско лето

„Босфорско лето“ е збирка раскази од Гордана Михаилова Бошнакоска, во издание на „Македонска книга“ – Скопје, во 1984 година.

Раскази од оваа збирка:

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *