Денот на црвот

„Денот на црвот“ е прв роман од Симона Јованоска, објавен во Или-Или, 2021 год.

Рецензии / критики:

Тука можете да прочитате извадок од овој роман.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *