Еднаш одигравме љубов

„Еднаш одигравме љубов“ е роман од Елена Конеска, објавен во 2016 година, во издание на Антолог.

Критики/рецензии

Тука можете да прочитате извадок од овој роман.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *