Храпешко

Романот „Храпешко“ од Ермис Лафазановски е објавен во 2006 година, во издание на Магор. Преведен е на повеќе јазици: бугарски, српски, хрватски, словенечки, полски, руски и арапски.

Критики / рецензии:

Тука можете да прочитате извадок од овој роман.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *