Инсомниа

„Инсомниа“ е роман на Димитрие Дурацовски, објавен во 2001 год., во издание на Магор. Добитник е на наградата Рациново признание.

Рецензии / Критики:

Тука можете да прочитате извадок од овој роман.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *