Излегувањето од сенка (Тајното женско училиште)

„Излегувањето од сенка (Тајното женско училиште)“ е роман од Дијана Петрова, објавен во Антолог, 2023.

Критики / рецензии:

Тука може да прочитате извадок од овој роман.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *