Излезе сејачот да сее

„Излезе сејачот да сее“ е роман од Паскал Гилевски, во издание на Матица македонска, 2022.

Рецензии / критики:

Тука може да прочитате извадок од овој роман.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *