Јас и Лин отпосле

„Јас и Лин отпосле“ е роман од Ана Стојаноска, објавен во Блесок, во 2016 (реиздание: Култура, 2019).

Добитник е на наградата „Рациново признание“ во 2017 и е финалист за наградата Роман на годината.

Критики / рецензии:

Тука можете да прочитате извадок од овој роман.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *