Куќата со жолта фасада

„Куќата со жолта фасада“ е роман од Билјана Мартиновска, објавен во 2020, во издание на Бата прес.

Критики / рецензии:

Тука можете да прочитате извадок од овој роман.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *