Луѓе без минато

„Луѓе без минато“ е роман од Ивица Челиковиќ, објавен во 2018, во издание на Publisher.

Критики / рецензии:

Тука можете да прочитате извадок од овој роман.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *