Не правете им сенка на гробовите

„Не правете им сенка на гробовите“ е збирка раскази од Дијана Петрова, во издание на Антолог, 2020 година.

Рецензии / критики:

Тука можете да прочитате извадок од оваа книга.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *