Некој бил тука

„Некој бил тука“ е прв роман на Николина Андова-Шопова, објавен во Темплум, 2018 година. Добитник е на наградата „Роман на годината“ за 2018 на фондацијата Славко Јаневски.

Рецензии / критики:

Тука можете да прочитате извадок од овој роман.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *