Но-Уи

„Но-Уи“ е третиот роман на Лидија Димковска. Издание на Или-Или, 2016 година.

Рецензии / Критики:

Тука може да прочитате извадок од овој роман.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *