Од онаа страна на Небиднината

„Од онаа страна на Небиднината: разговори со Светлана Шопова за Ацо Шопов“ е книга од Иван Антоновски објавена во Дијалог, 2023.

Рецензии / критики:

Тука може да прочитате извадок од оваа книга.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *