Одбројување

Oдбројување
Одбројување е третиот роман на Фросина Пармаковска, објавен во април 2017, во издание на Или-Или.

Рецензии / критики:

Тука можете да прочитате извадок од овој роман.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *