Она што беше небо

„Она што беше небо“ е роман од Владо Малески, објавен во Култура, во 1968 година.

Рецензии / критики:

Тука може да прочитате извадок од овој роман.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *