Песочен часовник

„Песочен часовник“ е збирка раскази од Игор Исаковски.

Објавена е во 2002 година, од издавачката куќа Магор.

Рецензии / критики:

Тука можете да прочитате извадок од оваа збирка.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *