Разнишан свет

„Разнишан свет“ е збирка раскази од Ирена Јурчева, објавена во Темплум, 2021 година.

Рецензии / критики:

Тука можете да прочитате извадок од оваа збирка.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *