Сенки во подземјето

„Сенки во подземјето“ е роман од Марија Ралповска, објавен во Арс Либрис, 2021.

Рецензии / критики:

Тука можете да прочитате извадок од овој роман.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *