Сивиот плоштад

„Сивиот плоштад“ е роман од Сашо Огненовски, во издание на ПНВ Публикации, 2019 година.

Рецензии / критики:

Тука можете да прочитате извадок од овој роман.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *