Смртта долетува насмевната

Смртта долетува насмевната 1„Смртта долетува насмевната“ е збирка куси раскази на Стефан Марковски, во издание на Бран, 2017 година.

Добитник е на наградата Крсте Чачански.

Рецензии / критики:

Тука можете да прочитате извадок од оваа збирка.

One thought on “Смртта долетува насмевната”

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *