Светот што го избрав

„Светот што го избрав“ е роман од Калина Малеска, објавен во Или Или, 2024.

Критики / рецензии:

Тука можете да прочитате извадок од овој роман.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *