Татко и отец

„Татко и отец“ е роман во раскази од Трајче Кацаров, објавен во 2009 година, во издание на Македонска реч.

Добитник е на „Рациново признание“ за 2009.

Рецензии / критики:

Тука можете да прочитате извадок од овој роман.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *