Вишнова хроника

Вишнова Хроника
Вториот роман на Фросина Пармаковска. Издание на „Или-или“, 2014. Финалист за наградата „Роман на годината“ на Утрински Весник.

Рецензии / Критики:

Романот е преведен на бугарски и украински јазик.

Тука можете да прочитате извадок од романот.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *