Вкусот на праските

„Вкусот на праските“ е роман од Влада Урошевиќ, во издание на Култура, 1965 година.

Рецензии / критики:

Тука можете да прочитате извадок од овој роман.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *