Ако се родат некакви чувства

„Ако се родат некакви чувства“ е роман од Блаже Миневски, објавен во 2023, во Матица. Добитник е на наградата „Рациново признание“.

Рецензии / критики:

Извадоци:

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *