Годишни времиња

„Годишни времиња“ е роман на Јулијана Величковска, во издание на „ПНВ Публикации“, 2014 год. (второ издание во 2015 год. и трето во 2018 год. од истиот издавач).

Рецензии / Критики:

Романот во 2017 година беше објавен и на бугарски јазик, од страна на издавачот „Ерго“ од Софија.

Тука можете да прочитате извадок од овој роман.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *