Лебед

„Лебед“ е роман од Ана Стојаноска, објавен во Полица, во 2021 година.

Рецензии / критики:

Тука можете да прочитате извадок од овој роман.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *