На враќање

„На враќање“ е роман од Фросина Пармаковска, објавен во Или-Или, 2020.

Критики / рецензии:

Тука можете да прочитате извадок од овој роман.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *