Последните голтки

„Последните голтки“ е збирка раскази од Елизабета Баковска, објавена во 2018 год., самостојно издание.

Рецензии / критики:

Извадоци:

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *