Собирачи на пепел

Втор роман на Давор Стојановски, во издание на „Или-или“ 2016 година. Добитник на наградата „Роман на годината“ на Утрински Весник.

Рецензии / Критики:

Романот е преведен на бугарски и руски јазик.

Тука можете да прочитате извадок од овој роман.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *