Дел од атмосферата на Саемот на книга

Последниот ден на Саемот на книга, ексклузивците на Или-Или: Давор Стојановски, Игор Анѓелков, Снежана Младеновска-Анѓелков, Фросина Пармаковска, Калина Малеска, Петар Андоновски, Силвија Митевска, Игор Станојоски, Горана Митровиќ ги потпишуваа своите книги и се дружеа со своите читатели.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *