Азбука и залутани записи

„Азбука и залутани записи“ е збирка кратки раскази на Иван Шопов, во издание на Темплум, 2010 година.

За ова дело ја добива наградата „Новите!“ за најдобар дебитантски прозен ракопис.

Рецензии / Критики:

Неколку раскази од оваа збирка:

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *