Раскази кои немаат намера да бидат тоа

„Раскази кои немаат намера да бидат тоа“ е збирка раскази на Андреа Јанковски, издание на „Бегемот“, 2010 година.

Рецензии / Критики:

Неколку раскази од оваа збирка:

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *