Скриена камера

„Скриена камера“ е првиот роман на Лидија Димковска. Издание на Магор, 2004 година.

„Скриена камера“ во 2004 година ја доби наградата за најдобар роман според Друштвото на писатели на Македонија.

Рецензии / Критики:

Романот е реиздаден во 2014 од издавачката куќа Или-Или.

Тука може да прочитате извадок од овој роман.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *